Olen 32-vuotias ympäristöekologian maisteri, Vantaan kaupunginvaltuutettu, ratkaisuhakuinen ja sovitteleva poliitikko. Hoidan tehtävät kunnolla ja suurella sydämellä.

TYÖ

Tällä hetkellä toimin projektipäällikkönä Suomen vesifoorumissa, jossa teen työtä vesivientiä edistävien projektien parissa, tavoitteena lisätä vesisektorin kansainvälistymistä ja yhteistyömahdollisuuksia sekä auttaa kehitysmaita ratkaisemaan vesi- ja ympäristöhaasteita. Olen käynnistänyt tai osallistunut yhteistyöhankkeisiin mm. Keski-Aasissa, Kiinassa, Latinalaisessa Amerikassa ja Afrikassa. Olen työskennellyt aiemmin mm. tutkijana, ympäristökonsulttina, ja suoritin harjoittelun Liikenne- ja viestintäministesriössä.

OPINNOT

Huolestuneisuus maailman ympäristöongelmista johdatti minut opiskelemaan ympäristönsuojelutiedettä Helsingin yliopistoon. Vahvana erikoisosaamisalani on kaupunkialueiden hulevesiongelmat sekä ilmastonmuutokseen sopeutumiseen liittyvät kysymykset, mutta koulutustaustani on hyvin monialainen: opiskelin kehitysmaatutkimusta, EU-politiikka, markkinointia, ympäristöekonomiaa, yhdyskunta- ja kaupunkisuunnittelua, limnologiaa, maaperä- ja ympäristötiedettä, yleisbiologiaa sekä Suomen kieltä ja kulttuuria. Laaja-alaisen koulutuksen ansiota pystyn katsomaan asioita kokonaisvaltaisesti. 

TAUSTAT JA YKSITYISELÄMÄ

Muutin Suomeen ummikkona 16 vuotiaana Pietarista v. 2002 ja olen kokenut integroitumisen eri vaiheita ja haasteita. Asun mieheni ja rescue-koirani kanssa Vantaan Kaivokselassa. Harrastan tanssia, lukemista, kuntoilua. Olen myös suuri kulttuurin harrastaja.

LUOTTAMUSTOIMET

  • Vantaan kaupunginvaltuutettu
  • Kaupunkisuunnittelulautakunnan jäsen
  • Tarkastuslautakunnan varajäsen
  • Uudenmaan maakuntavaltuuston jäsen

JÄSENYYS POLIITTISISSA JÄRJESTÖISSÄ

  • Länsi-Vantaan vihreät ry, hallituksen jäsen
  • Vantaan Viite – Tieteen ja teknologian vihreät ry, jäsen
  • Vantaan Vihreät naiset, jäsen